Izdelki

Podjetje Swisspearl Slovenija proizvaja in trži visoko kakovostne vlaknocementne izdelke Swisspearl za streho, fasado in vrt.

Raznolikost Swisspearl izdelkov

Vsi Swisspearl izdelki se med seboj odlično kombinirajo in dopuščajo možnost oblikovanja edinstvenih stavbnih rešitev, ki so odraz arhitektovih ustvarjanj ali porabnikovih želja in potreb.

Image

Vlaknocement je zdravju in okolju neškodljiv material, ki se v gradbeništvu uporablja že dolga desetletja in omogoča izdelavo trajnih in strukturno razgibanih izdelkov z dolgo življenjsko dobo. Izdelki iz vlaknocementa imajo kup dobrih lastnosti, ki pri gradnji ali obnovi štejejo zelo veliko. Omenimo samo paropropustnost, zmrzlinsko in korozijsko odpornost ter negorljivost.

Blagovna znamka Swisspearl®

Swisspearl® je priznana blagovna znamka visokokakovostnih vlaknocementnih izdelkov za streho, fasado in vrt, ki je tesno povezana z visoko kakovostjo, spoštovanjem narave in visokimi standardi za oblikovanje in estetiko.

  • ''Naša strast so strehe! Kot specialistu za strehe nam je čast delati s podjetjem Swisspearl Slovenija. Njihovi produkti odražajo kvaliteto in edinstven design. Piko na i celotni ponudbi, da odzivnost in strokovnost njihovih zaposlenih.''

    Ekipa ST Sodnik d.o.o.
  • ''Ravna kritina Swisspearl, ki jo trži podjetje Swisspearl Slovenija je v izvedbi dvojnega pokrivanja ena najboljših kritin. Je trajna, do poškodb pa ne pride tudi v močnejših vetrovih ali toči.'' 

    Tesarstvo in krovstvo Emil Jerkovič s.p.
  • ''Odlično svetovanje in celotna tehnična podpora pri izvedbi fasade. Izvedba v roku in zelo resen pristop.'' 

    Peter Stropnik, GES d.o.o.